Izvor:
30.11.2017 u 15:51
0

GOCI NISAM BIO DOBAR SUPRUG: Zahar priznao da je on bio kriv za raskol braka sa poznatom pevačicom!

Iako su mnogi mislili da je za razvod desetogodišnjeg braka kriva pevačica Goca Lazarević, njen bivši suprug Milutin Popović Zahar je sada otkrio da je on većim delom kriv.

Zahar priznaje da prema bivšoj supruzi nije uvek bio korektan i da njihov brak možda i ne bi propao da nije švrljao.

Goca i ja smo deset godina bili u braku, a rastali smo se zbog nesuglasica. Iskreno, nisam bio idealan suprug. Sad mogu to da priznam. Često sam lutao po svetu i nisam bio uzoran muškarac. Ipak, mi imamo mnogo lepih stvari iza sebe i siguran sam da Goca ima divne uspomene na taj naš period – počeo je Zahar i dodao da, uprkos svemu, sa bivšom ženom danas ima sjajan odnos:

Često su pisali da Goca i ja imamo neke sporove. Pa onda ona jedan dan izjavi: "Jao, ne znate kakav je Zahar", a drugi dan izjavi kako me voli. Istina je da smo ona i ja u odličnim odnosima. Super komuniciramo, ja sam odličan prijatelj i veoma je poštujem. Ne mogu da mrzim majku svoje dece. Gledam kad god mogu da joj pomognem – kaže kompozitor.

Ipak, Zahar nam priznaje da, iako sa sinom Milošem i ćerkom Marijom ima dobar odnos, smatra da im nije posvetio dovoljno vremena.

Bio sam dobar otac, ali nisam dovoljno vremena provodio s porodicom, naročito sa decom. Zbog toga me grize savest. Suviše vremena sam uložio u estradu umesto u prave stvari – priča Milutin i dodaje da je uprkos svemu veoma ponosan na njih i da je Goca, kada je vaspitanje u pitanju, odradila odličan posao.

Sva moja deca su uspešna. Sin je filmski režiser, ćerka je magistar slikarstva. Imam ćerku Ljiljanu iz prvog braka koja piše verske pesme. Ona je napisala "Podignimo Stupove". Od ćerke Marije imam i unučiće Balšu i Dunju. Njega zovu mali Zahar. Po hodu i gegovima je isti ja. Ali on se ljuti i kaže: "Neću više da budem Zahar, dosta mi je". A unuka Dunja je prepametna i multitalentovana devojčica. Prava mudrica – završava on za jedan časopis.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter