Izvor:
30.11.2017 u 22:50
0

OBOŽAVA TETOVAŽE: I ne slutite koliko ih ima na telu!

Pevačica Zorana Pavić obožava tetovaže.

Mnogi nisu znali da ih ima nekoliko na svom telu, a nedavno je posetila tatu-majstora i na bediram iscrtala srce sa krilima anđela.

– Ne izigravam čeličnu lejdi, ali moram priznati da prvu tetovažu kada sam radila, ja sam zaspala, otkrila je Zorana i dodala zbo čega se baš odlučila za ovaku sliku.

– Obožavam anđele i verovatno ta neka potreba da budeš zaštićen. Možda zato što u ovom životu srećem iznogude. Meni je i dom pun anđela, kaže Zorana. Otkrila je i da ima tri tetovaže.

– Prva tetovaža mi je Če Gevara, druga anđeo i evo ovo anđeosko srce. Kako kaže, zbog ljubavi nikada ne bi iscrtala lik svog izabranika.

– Ne bih nikada toliko rizikovala. Nešto ne verujem u večnu ljubav. Nadam se da to postoji, ali mislim da je rizična varijana ići toliko lično, kaže pevačica. Najviše joj se dopadaju tetovaže Mateje Kežmana i ne planira da se zaustavi. Uveliko razmišlja o sledećoj.

– Bolest je uzela maha, jer već smo izabrali jednog prelpog anđela koji bi trebalo da završimo na mojim leđima, zaključila je Zorana.

Izvor: Alo
Foto: instagram/zourana_guevara, Facebook/snupi.snoopy.1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter