Izvor:
01.12.2017 u 04:33
0

CECA PROGOVORILA: Bilo je veza i vezica, ali nikada nisam razmišljala o tome da se neka kruniše brakom!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dugo je izbegavala da priča o privatnom životu, ali je sada odlučila da sa svojim fanovima ipak podeli neke detalje koje je držala samo za sebe.

NAJVEĆA balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dugo je izbegavala da priča o privatnom životu, ali je sada odlučila da sa svojim fanovima ipak podeli neke detalje koje je držala samo za sebe.

Iako je u novom spotu za pesmu "Lažov notorni" sa kolegom Sašom Matićem izašla pred matičara i obukla venčanicu, kaže da su male šanse da se u stvarnom životu nešto slično tome ponovo dogodi.

– Udala sam se iz prevelike ljubavi i iz nje rodila dvoje dece. Ne kažem da sam, od tragičnog prekida tog braka, sve vreme bila sama. Bilo je veza i vezica, ali nisam razmišljala o tome da se neka od njih završi brakom – dodala je ona.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Instagram.com/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter