Izvor:
07.07.2016 u 21:44
0

PRVO OBRAĆANJE MEDIJIMA: SORAJA se uspešno oporavila nakon incidenta!

Popularna starleta je nedavno izbegla tragediju, o črmu je ekskluzivno pričala za emisiju "Glamur".

Naime, Soraju je bukvalno klao jedan dečko, i na taj način pokušao da je liši života. Međutim, na kraju se sve dobro završilo i starleta je preživela. Verujemo da joj nije bilo lako da prevaziđe traumu, ali svesna je da život ide dalje.

Soraja je odlučila da neće tužiti izvesnog dečka koji ju je klao. Ono što je i najbitnije, uspela je da ožiljak uspešno ukloni i da se u potpunosti oporavi. Sa obzirom na to kakvu je medijsku pažnju izazvala ovim incidentom, rešila je da od nastale medijske hajke praktično pobegne u Monako i nije pogrešila. To će joj svakako prijati.

Ne propustite "Glamur" tačno u 18 časova.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/soraja_bitch

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter