Izvor:
02.12.2017 u 01:20
0

OPERISANA KATARINA GRUJIĆ: Pod jakim je antibioticima, jedva govori!

Pevačica Katarina Grujić imala je zdravstvene probleme, operisana je i sada jedva govori.

Naime, Katarina je pre nekoliko dana imala je hirurški zahvat na zubu, koji nije mogla da izbegne. Operacija je prošla u najboljem redu, a ona se ovih dana oporavlja, i pod antibioticima je.

– Tačno je da sam imala manji zahvat, ali ne bih mnogo da priča o privatnim stvarima. Malo mi je teže da pričam, rekla je Katarina.

Podsetimo, Katarina je prethodnih godina imala više operacija, a jedna intervencija joj je čak i spasila život.

Zbog gubitka glasa pevačica je imala intervenciju na glasnim žicama. Zbog povrede ruke, takođe je morala na operacioni sto.

To nije sve! Kada je bila tinejdžerka, Katarini je puklo slepo crevo, zbog čega je hitno morala biti operisana, a ta hirurška intervencija joj je spasila život.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/Radio Bombonica‏, Instagram/katarinagrujic.doll

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter