Izvor:
02.12.2017 u 21:56
0

NIJE JOJ SE DALO: Rada Manojlović izgubila brojne hitove!

Pevačica Rada Manojlović tvrdi da je Severinin album "Bred Pit" trebala da snimi ona. Otpevala ga je, ali su se umešali prsti Saše Popovića, i ona je ostala bez ovih hitova

Rada je otkrila da je veliki baksuz što se tiče pesama, te da je izgubila brojne hitove, a evo zbog čega joj se nije dalo da ih snimi.

– Najveći sam baksuz na estradi, to potpisujem. Ceo Severinin album "Bred Pit" sam otpevala ja. Dakle, pesme "Bred Pit", "Grad bez ljudi", "Dobro došao u klub", "Ko me tjero" i "Kamen oko vrata", sve sam ja to otpevala. Međutim, iz nekog razloga se Saša Popović nije dogovorio sa "aspirincima, pa su te pesme otišle Severini" – kaže Rada i pojašnjava:

– To nije bila moja odluka, jer sam bila vezana ugovorom za Popovića. On je o svemu odlučivao i plaćao, i njegov sud je bio da ne treba da objavim taj album. Tada sam toliko plakala, ali ništa mi nije vredelo – ispričala je Manojlovićeva.

Izvor: Informer
Foto: Instagram/radamanojlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter