Izvor:
02.12.2017 u 21:54
0

NEMA PROBLEM SA TIM: Milica Pavlović nabacila par kilograma!

Sva u crnom Milica nam je rekla da se oseća kao čuveni lik Džesika Rebit, a onda je iskreno priznala da jeste nabacila višak kilograma – ali da nema problem sa tim.

Gde je snimanje novogodišnjih emisija tu je bez greške i Milica Pavlović, ali za razliku od nekih njenih kolega koji na takve događaje idu da bi se (verovali ili ne) najeli, Milica se drži vode i pesme.

Na snimanje je došla sva u crnom. S obzirom na to da je u spotu za poslednji hit "Operisan od ljubavi" u pojedinim scenama bila kao Monika u čuvenom filmu "Malena", konstatovali smo da ponovo izgleda kao – Belučijeva.

– Da, da! (smeh) Ali, malo mi je fazonski sada vajb Džesike Rebit. (smeh) Tako nešto… Malo podsećam samu sebe na taj vajb – rekla je Milica na početku razgovora.

S obzirom na to da lepe žene obično bude netrpeljivost kod drugih, naročito ako su pevačice, Milica kaže da je ona na svoj način uspela da sebe poštedi tih stvari.

– Pošto sam čula te priče kad sam počela da se bavim ovim poslom, odmah sam napravila strateški plan i okružila se ljudima i saradnicima koji apsolutno nemaju nikakve veze sa ostatkom estrade, već su u tom modnom svetu – kaže Milica.

To je moja oaza mira i ja zadržavam sebe u toj oazi, a isto tako i sa mnom ide jedan dečko iz obezbeđenja i jedan vozač, koji opet nemaju veze sa celom ekipom moje produkcije. Baš zato, da ne bih ja slušala šta se dešava u firmi i ko šta prepričava. Mene to ne treba da interesuje. Ja sam tu da pomognem nekome ako treba, da odmognem sigurno neću – objasnila je Pavlovićeva.

No, ona je u tom trenutku ispričala ono što bi malo koja žena rekla, a tiče se kilograma.

– Ja sam dobro jela, već par puta. Ja sam i večerala, što se mene tiče, iako su ovo popodnevni sati! (smeh) U novu godinu ulazim sa par kilograma viška, ali sve je to nekako otišlo na lepe delove tela. Ne bunim se uopšte, neka se zadrži i super mi je! – iskreno je rekla Milica.

S obzirom na to da žene u tim trenucima odmah počinju da plaču i kukaju, zanimalo nas je kako se Milica nosi sa viškom.

Ne, ja ne kukam. Desi se takav period… Meni se desio posle albuma i u toku nastajanja albuma. Prestala sam da treniram, a treniram sigurno 10 godina unazad. Samim tim, sa nedostatkom treninga, a navikli ste da jedete normalno, onda nemate gde da potrošite te kalorije. Prosto, zalepe se za telo. Ali, kažem i ponavljam, imam sreću da zaista ode na one delove tela koje svi mi volimo, pa čak i mi žene… (smeh) – sa osmehom je rekla, vidno zadovoljna svojim telom.

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/senoritamilica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter