Izvor:
03.12.2017 u 04:16
0

KADA KRALJ ZAPEVA: Podigao celu Sofiju na noge spektakularnim koncertom! (VIDEO)

Šaban Šaulić uspeo je da drugu godinu zaredom doživi ovacije u najvećoj koncertnoj dvorani u Sofiji, kada je zapevao za 17.000 posetilaca u unapred rasprodanoj “Armec areni”.

Kralja folka publika je dočekala gromoglasnim pozdravom i od početka do kraja sa njim pevala sve hitove koji su obeležili njegovu karijeru, a iz prvih redova bodrila ga je i uživala supruga Gordana sa kojom je posle koncerta otputovao na samo njima poznatu destinaciju na kraći zasluženi odmor.

Uživanje je videti da me se publika opet uželela i svaki put sam srećan kada mogu da pevam za ljude u Bugarskoj. Hvala od srca svima koji su bili uz mene ove večeri– rekao je Šaban.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter