Izvor:
04.12.2017 u 09:50
0

VELIKI KORAK U LJUBAVNOJ VEZI: Dara Bubamara i košarkaš kupuju vilu na Dedinju!

Bubamara i Nemanja Bezbradica obilaze vile u elitnom beogradskom naselju, a u novi dom planiraju da ulože oko milion evra

Dara Bubamara i njen 17 godina mlađi dečko Nemanja Bezbradica planiraju da započnu zajednički život nakon devet meseci veze. Kako Kurir saznaje, pevačica i košarkaš kupuju kuću na Dedinju čija je vrednost oko milion evra, u koju će se useliti početkom sledeće godine.

– S obzirom na to da su u poslednje vreme sve češće zajedno, oni su odlučili da se skuće kako bi znatno više vremena provodili zajedno. Smatraju da su se dovoljno upoznali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kada su došli na ideju da više ne žive odvojeno, Dara je predložila da kupe kuću. Neće da je gradi jer bi to oduzelo dosta vremena. Bilo je u opticaju više lokacija, ali na kraju su se odlučili za Dedinje, gde je pevačica pre nekoliko godina kupila stan. Trenutno gledaju kuće i raspituju se kako bi pronašli idealnu nekretninu za sebe. Pregovori o kupovini su u toku i do kraja godine bi papirološki sve trebalo da se reši. Oni žele prostranu kuću s velikim dvorištem – otkriva naš izvor i dodaje da će s pevačicom i košarkašem živeti i njen sin Kosta.

– Nemanja je zavoleo Kostu još na početku njihove veze. Dete je Dari, kao i svakoj majci, najvažnije na svetu i Bezbradica to veoma poštuje. Kosta se obradovao što više neće živeti u stanu i što će imati veliko dvorište u kom će moći da se igra – kaže naš izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter