Izvor:
05.12.2017 u 19:52
0

MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA IZNENADILA: Želela za njega drugi put, a onda ju je život demantovao! (foto)

Znanjem i talentom Željko Joksimović uspeo je sebi da obezbedi status jedne od najvećih zvezda u Srbiji. Za njegov rad i uspeh se čulo i van granica naše zemlje, a pevač čini se da i te kako uživa u tom statusu.

U svemu što radi ima veliku podršku porodice. Supruga Jovana, ćerka Mina i roditelji su na skoro svakom njegovom većem koncertu. Njegova majka Vesna ponosna je onim što je Željko postigao iako je, kako i sama kaže, želela da se on bavi drugim zanimanjem.

– Želela sam da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to ume. To tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti – iskrena je bila Vesna.

Kurir
Foto: Exkluziv/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter