Izvor:
09.12.2017 u 21:30
0

CECA VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Otkrila u kakvim je zaista odnosima sa Mirom Škorić i Gogom Sekulić!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović skoro pa nikada ne govori o odnosu sa kolegama s kojima u poslednje vreme i nije baš najbliža.

I to se promenilo, pa se Ceca nije libila da odgovori na pitanja o odnosu sa Gogom Sekulić i Mirom Škorić, za koje se navodi da više nisu u dobrim odnosima sa Ražnatovićevom.

Goga Sekulić je sama izjavila da više nije u dobrim odnosima sa Cecom, ali ona tvrdi drugačije.

– Ne verujem da je baš tako rekla. Mediji stalno pokušavaju da naprave nešto što ne postoji. Goga i ja smo u sjajnim odnosima. Ona ima svoje obaveze, ja svoje, ali kad god se sretnemo uvek se lepo ispričamo. Između nas dve ne postoji nikakav problem – rekla je Ceca, dok je potvrdila da ona i MIra Škorić više nisu u prijateljskim odnosima.

– Mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvek sa razlogom – potvrdila je najveća srpska zvezda, ali i ostala tajanstvena.

Izvor: Alo!
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter