Izvor:
09.12.2017 u 23:54
0

Trenutak od koga je Željko Joksimoviću zaigralo srce: Pogledajte kako je mali Kosta osvojio srce publike! (VIDEO)

Jedan neobičan gest sina Željka Joksimovića ražnežio je sve fanove i postao nešto o čemu će se definitivno dugo, dugo pričati.

Kao po nepisanom pravilu, koncert Željka Joksimovića uvek postane prava atrakcija i okupi mnoštvo ljudi, o čemu svedoči i činjenica da je poznati kantautor nastupao u Sava Centru nekoliko večeri zaredom.

Fanovi poznatog pevača tvrde da tokom ovog događaja ne uživaju samo u odličnoj muzici, već i domaćoj atmosferi koja vlada na sceni, budući da i porodica Željka Joksimovića ovom prilikom pomno isprati svaku njegovu numeru. Međutim, ovakav koncert bio je novina za malenog Kostu koji je svog tatu bordio iz prvog reda sa mamom Jovanom Joksimović.

Ipak, malo ko je očekivao ovaj potez sina poznatog pevača.

Budući da je svom tati obećao da će mu uzeti mikrofon, maleni Kosta se u jednom trenutku pridružio Željku na sceni da bi snažno zagrlio svog oca.

Ovaj trenutak raznežio je sve, a Kosta je potom uputio svima jedno neodoljivo "Dobro veče". Kao jedan od trenutaka koje će zauvek pamtiti, Željko Joksimović otkrio je ovaj detalj uz komentar:

Video možete pogledati OVDE!

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter