Izvor:
12.12.2017 u 03:54
0

GORE DRUŠTVENE MREŽE: U Srbiji se orio njen hit ove godine, a sada je razbesnela naciju mišljenjem o nezavisnosti Kosova!

Atraktivna Dua Lipa, vlasnica jednog od najvećih hitova iz 2017. godine, navela je kako smatra da je dobar ambasador države iz koje potiče, te je dodala koliko joj znači podrška onih iz ove južne srpske pokrajine.

Njenu pesmu "New Rules" poslednjih nekoliko meseci pevuše svi, a pevačica, iako rođena u Velikoj Britaniji, nekoliko godina je živela u Prištini, o čemu je više puta pričala za svetske medije.

Sada je progovorila na temu Kosova i otvoreno se zauzela za nezavisnost ove teritorije, što je razbesnelo mnoge, mahom iz Srbije, pa su komentari i te kako burni.

– Na neki način predstavljam Kosovo, ambasador sam moje države. Mnogo su me podržavali, svi odande, sa svim što sam uradila u prethodnih nekoliko godina, od početka je tako. Kosovo je mala država, svi navijaju za tebe i ponosni su – rekla je Dua za "Time", a u jednom ranijem intervjuu je kazala da je morala da se vrati u rodni London, jer je tamo imala mnogo više šansi da napravi svetsku muzičku karijeru.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter