Izvor:
12.12.2017 u 22:38
0

KATARINA ŽIVKOVIĆ ZALJUBLJENA: Srećna sam i divno se osećam kraj njega! (foto)

Pevačica je u poslednjih nekoliko meseci isključivo posvećena poslu i izbegavala je pojavljivanje u medijima, a sada je otkrila detalje o privatnom životu.

Katarina Živković je pričala novom partneru, otkriva da li su tačne priče da je podigla kredit za stan.

Jedno vreme se pisalo samo o tvom emotivnom životu. Koliko ti to smeta, s obzirom da si posvećena poslu?

– Da, smeta mi iz mnogo razloga jer volim svoj posao i mnogo ulažem u sebe, u svoje pesme i spotove. Smatram da imam šta da ponudim publici koja voli moje pesme, a da emotivni život ipak treba da bude moj i da ostane privatan. Potrudiću se da više nikada moja karijera ne bude u senci privatnog života.

U novim spotovima igraš na kartu seksepila. Da li danas provokacija prodaje muziku?

– Uvek igram na kartu seksepila zato što se tako i osećam. Smatram da je žena seksepilna i kada je zakopčana do grla, to je nešto što ili imate ili nemate. U današnje vreme svašta nešto muziku prodaje, što i nije tako loše, jer imamo mnogo više razloga da se trudimo i da radimo na sebi.

Čuli smo da si zaljubljena, ali da novog dečka ne želiš da eksponiraš medijski? Da li si se konačno opametila kada je ljubav u pitanju?

– Ja se nikada neću opametiti, da se razumemo. Znate da vas volim, ali zaista ne pričam više o privatnom životu. Bitno je da sam srećna i da se divno osećam u svojoj koži.

Kako danas gledaš na svoje učešće u rijalitiju i da li bi nešto promenila kada bi mogla da vratiš vreme?

– Gledam kao na ogromno iskustvo i moj trijumf. Klinka od 20 godina pobedila je 40 ozbiljnih igrača i iz cele priče izašla podignute glave. Prva sam žena koja je pobedila u nekom rijalitiju. Ne bih menjala ništa, takva sam kakva sam. Iskrena,emotivna, dobronamerna prema ljudima. Zato su me i zavoleli.

Pisalo se da si podigla kredit za stan, a da si deo novca za njega isplatila od novca zarađenog u rijalitiju. Da li si vratila kredit?

– Nisam podigla kredit i nemam problem sa finansijama.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/katarinazivkovic2708

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter