Izvor:
12.12.2017 u 22:45
0

IVAN BOSILJČIĆ SE RAZNEŽIO: Prisetio se kako je u Londonu zaprosio suprugu!

Mnogi parovi bi želeli da imaju skladan život pun ljubavi kakav imaju Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić. Važe za par koji je nema razmirica, svađa i skandala i već šest godina su u braku.

Ipak, jedan detalj pre samog sklapanja braka je ostao u sećanju poznatog glumca. Redak trenutak kada je Jelena pred mnogima zaplakala i to zbog njega.

Reč je o prosidbi koja se dogodila u Londonu.

– Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Stalno sam nosio prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku, tamo svi leže po parkovima, i Jelena je u jednom trenutku rekla kako joj je lepo i kako je srećna – rekao je on.

– Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: "Pa, je l’ hoćeš?". U tom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: "Jelena, nama ne ginu aplauzi". Stvarno nije očekivala- iskren je bio popularni glumac.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/jelenatomasevic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter