Izvor:
13.12.2017 u 03:26
0

DAJANA PAUNOVIĆ: Nemam ništa protiv estetske hirurgije!

Atraktivna voditeljka ušla je u tridesetu godinu života, a sada je rekla šta misli o plastičnim operacijama, te da li će u narednom periodu otići "pod nož".

Dajana Paunović, navela je da nema ništa protiv estetske hirurgije, ukoliko neko želi da nešto koriguje s merom.

– Ne bih praktikovala estetsku hirurgiju i volela bih da tome ostanem dosledna i da dostojanstveno starim. Dok sam bila mlađa i bavila se manekenstvom, moj lik je bio podložan velikim transformacijama, od devojčice do žene. Sada ne eksprimentišem mnogo – rekla je voditeljka, koja često dobija komplimente na račun izgleda na društvenim mrežama, pa je dodala čime se vodi kada se sređuje.

– Uvek se doterujem u skladu sa svojim godinama i poslom kojim se bavim – zaključila je nekadašnja supruga producenta Granda, Žike Jakšića.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/dajana.paunovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter