Izvor:
16.12.2017 u 02:48
0

GOGA SEKULIĆ ISKRENO: Imam celulit i baš me briga!

Goga Sekulić tvrdi kako se pevačice zgražavaju što ona ima celulit i da je na svakom ćošku pljuju, ali ističe da je to ne pogađa, jer ima preča posla, za razliku od njih

Goga Sekulić je otkrila da je koleginice ogovaraju i iza leđa joj pričaju kako ima celulit. Ona ne krije da je to istina, ali ističe da takve pevačice nemaju preča posla nego da pljuju po njoj.

Goga ne haje za zlonamerne komentare, jer ima druge prioritete u životu.
– Čula sam da su me neke kolege prozvale: "Jao, videli smo Gogi celulit." Ja sam onda rekla: "Ej, pa čula sam da neke svetske, a i naše zvezde furaju celulit, pa sam htela da budem u trendu" – kazala je Sekulićeva.

Pevačica je priznala da poput brojnih žena i ona na butinama ima "pomorandžinu koru", ali je istakla da joj nije jasno zašto se druge pevačice uzbuđuju zbog toga:
– Imam celulit i baš me briga! Bitno mi je da sam zdrava i da imam hitove. Ljubav i porodica su mi na prvom mestu, pa me stvarno ne zanima šta će ko da kaže. Šta bi drugo radili ti što me ogovaraju, pa oni nemaju pametnija posla. Nek su živi i zdravi. Nemam vremena da o njima razmišljam.

Goga i sama kaže da je u poslednje vreme nabacila koji kilogram više, ali da je to zbog načina života koji vodi.
– Ugojila sam se nekoliko kilograma. Ja to vidim i znam, ali svi kažu da ful izgledam. Skoro dva meseca sam na relaciji Cirih – Beograd, letovi, putovanja, neredovna ishrana… Nisam stizala da treniram, često sam u studiju, snimila sam duet "Krize" sa Miletom Kitićem, sada radim na novoj pesmi koja će uskoro izaći i ne stižem da se posvetim sebi.

Ona ističe da je mnogo naporno živeti u dve države – Švajcarskoj i Srbiji, ali da mora da žonglira između svog izabranika Uroša Domanovića i posla.
– Život mi je u koferu. Treba održati vezu, ali i karijeru. Mnogo je teško, ali uspevam da balansiram. Ponekad se stvarno divim sebi zbog toga.

Pevačica kaže da se Urošu ne sviđa što nije stalno uz njega, ali da mu teže pada to što ona ne živi zdravim životom.
– Uroš mi je nekoliko puta prebacio to što smo odvojeni. Kaže mi: "Već si dva-tri meseca konstantno na putu." Ali ne kaže on to iz ljubomore, već što ne provodimo vreme zajedno. Sada imam mnogo obaveza, pa sam mu objasnila da nekada naša veza trpi i zbog njegovog posla. Ne prepiremo se oko toga, naše jedine svađe vezane su za to što se ja ne hranim zdravo i nemam pet puta nedeljno trening – iskrena je Goga.

Izvor: Informer
Foto: Instagram/sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter