Izvor:
16.12.2017 u 22:37
0

SAŠA MATIĆ OTKRIO NAJNOVIJU ANEGDOTU: „Stigao si i na safari u Abu Dabi“!

Saša Matić je neko ko je, osim po dobroj pesmi, poznat i kao odličan zabavljač koji u svakom trenutku ima spremnu anegdotu ili dobar vic. Najnovija anegdota koju je podelio sa prijateljima vezana je za poruku koja ga je na trenutak zbunila ali i obradovala.

– Zamislite moje iznenađenje kad sam u sred Beograda dobio poruku "Bravo majstore! Stigao si i na safari u Abu Dabi". Pomislio sam: Kakav safari, kakav Abu Dabi? Ništa mi nije bilo jasno. Onda su mi ovi moji iz tima objasnili da je čovek mislio na nove pesme koje se slušaju čak i u Abu Dabiju – ispričao je pevač, dodajući da će razmisliti o safariju ali tek nakon koncerata koje će održati 14. februara u Novom Sadu i 08. marta.

Kako kažu u pevačevom timu, ovih dana bukvalno su zatrpani porukama. Svakodnvo im stižu video potvrde da se nove pesme slušaju u raznim krajevima sveta. Pomenuti video sa safarija iz Abu Dabija im je bio posebno zanimljiv te su ga odlučili objaviti na društvenim mrežama. Usledili su komentari ali i poruke koje su pevača na trenutak zbunile, a potom i obradovale ali i nasmejale.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/Muzikata

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter