Izvor:
16.12.2017 u 22:43
0

PAUZU KORISTI NA PRAVI NAČIN: Vujadin Savić će sa porodicom otputovati u Dubai! (foto)

Srpski reprezentativac i štoper Crvene Zvezde, Vujadin Savić, odlučio je da pauzu u timu iskoristi na pravi način.

Naime, on je uplatio odmor u mondenskom letovalištu za svoju porodicu, pa će tako zajedno sa suprugom i decom otputovati za Dubai.

Vujadin je svestan činjenice da mu je protekla sezona bila izuzetno naporna i da je dao sve od sebe, pa tako sada želi da se maksimalno opusti.

S obzirom na to da je zbog obaveza u timu sve manje vremena provodio sa porodicom, došao je trenutak da sada svi zajedno uživaju.

– On je svestan činjenice da je u poslednje vreme jako malo vremena provodio sa Mirkom i decom. Isto tako dobra zna koliko se njegova supruga posvetila deci, te da je sve svoje obaveze zapostavila zbog njih. Upravo zbog toga, Vujadin je odlučuio da uplati luksuzno putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će se zajedno provoditi i uživati – otkriva izvor blizak porodici Savić i kaže:

– Razmišljali su da odu i na planinu, s obzirom na to da i jedno i drugo vole da skijaju, međutim, dogoovr je pao da to bude ipak more. Naravno, najviše zbog dece. Mirka se odmah složila sa Vujadinovom idejom, i jako joj se dopala činjenica da će svi biti na okupu desetak dana – otkriva izvor blizak porodici i dodaje:

– Jako su vezani sa tu destinaciju, s obzirom na to da je Dubai bio prvo mesto gde su zajedno letovali, a tada su tamo proslavili i veridbu. Upravo iz tog razloga uvek se vraćaju ovoj luksuznoj destinaciji, gde uživaju u plažama, dobroj hrani i izlascima.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić još uvek nisu pred zakonom ozvaničili svoj odnos, ali im to ne predstavlja probem, te tako jedno drugo zovu muž i žena.

Njih dvoje imaju troje dece – Andreja, Adrijanu i Mihaila, a glumica je nedavno priznala da bi jako volela da rodi i četvrto.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter