Izvor:
10.01.2018 u 17:38
0

BRENA ŠOKIRALA FANOVE: Mešam pića kako ne bi pila sedative!

Porodica Živojinović je pre nekoliko dana otputovala na Tajland, a članovima ove porodice pridružila se i Filipova devojka Aleksandra.

Pre samog ukrcavanja na let, Lepa Brena je dala intervju u kom je priznala da se na Tajlandu uvek ugoji zbog visokokalorične hrane, kao i zbog toga što ona i njen suprug Boba Živojinović nemaju mnogo aktivnosti.

– Ne volim noćne izlaske uopšte. Boba im se ponekad i pridruži, ali ja nikad. Moja zabava se sastoji u tome što sa decom igram odbojku ili vaterpolo. Oni nas non-stop guše i dave – našalila se Brena u jednoj emisiji, a zatim dodala da joj tako dug put nikada ne predstavlja problem.

– Mi ne idemo ekonomskom klasom, tako da mi to nije problem. Legnem, popijem šampanjac, pa ga pomešam sa čašom vina i meni ne treba sedativ – rekla je uz osmeh pevačica.

Izvor: Kurir
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter