Izvor:
11.01.2018 u 23:05
0

ZAPUŠILA IM USTA: Rada osulja paljbu preko instagrama na sve koji komentarišu njen nos!

Pevačica Rada Manojlović podelila je sa pratiocima sa snimanja jednog od svojih spotova, a onda "očitala bukvicu" svima koji će zbog jednog detalja da je zatrpaju lošim komentarima.

Naime, Rada je već godinama jedna od omiljenih pevačica naše estrade. Njenom glasu, stasu i pozitivnošću dive se mnogi, ali uvek se nađe neko da da svoj negatvan komentar.

Zbog toga, pevačica je odlučila da se obrati svima koji joj uporno nalaze mane, prvenstveo što se tiče izgleda njenog nosa.

"Malo podsećanja sa snimanja", napisala je Rada a onda osula paljbu.

"P.S. Za sve hejtere: Smarate više sa mojim nosem. Pa, realno… Mislim, prevaziđite ga već jednom, hahaha, prebolite, pomirite se s tim (s njim). Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda moram da vam kažem da vam stvarno zavidim. Mislim, logično je da vam je život savršen, pa vam ne preostaje ništa drugo sem da komentarišete nečije krive noge, male grudi ili krive noseve. A realno, šta biste drugo i radili, kad vam sve ostalo, očigledno, funkcioniše savršeno? Logično je da morate nečim ispuniti tako savršen život, zar ne? Razumem vas, sve ste postigli, ostvarili, obezbedili, nemate više potrebe da radite, pa morate nečim da ubijete dosadu. Tako da kažem, stvarno vam zavidim. Hehe, šalu na stranu (mada u svakoj šali pola istine), čak vas i volim takve kakvi ste, verujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da – samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspela u životu", rekla je pevačica.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter