Izvor:
15.01.2018 u 22:53
0

DARKO PORUČIO ANI SEVIĆ: Idi drugome!

Iako je u središtu skandala, Darko Lazić nije dozvolio da njegova publika primeti da mu je loše.

Kako se spekuliše da se od supruge rastaje jer ga je prevarila, nije iznenađujuće što su mnogi komentarisali da je stihove “Hajde idi drugome, ja imam svoje drugove” posvetio baš njoj.

Izgleda da Darko Lazić dobro podnosi rastanak od Ane Sević, što je dokazao i na nastupu u Lincu u subotu.

On nije dozvolio da publika oseti da ima privatne probleme, pa je celu noć bio raspoložen, a najviše pažnje privukao je kada je otpevao svoju pesmu “Idi drugome”.

– Svi već znaju koje probleme Darko ima. Prvo je objavljen snimak kako šmrče beli prah, onda kako se razvodi od Ane, pa kako je slupao tuđ auto, a on se do sada nije oglašavo. Nekoliko dana je proveo kod roditelja u Brestaču, zatim se sklonio kod prijatelja u Šabac, a u subotu je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti, i to u austrijskom gradu Lincu. Darko je u toku dana doputovao u Austriju, gde se našao sa prijateljima, a kasnije je otišao na nastup. Bio je lepo raspoložen, a publika ga je dodatno motivisala da se i dalje bori i bude najbolji u svom poslu – kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter