Izvor:
15.01.2018 u 23:53
0

POPLJUVALI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Svi su zgroženi OVIM potezom Viktorije Bekam! (FOTO)

Dizajnerika i pevačica Viktorija Bekam (43) na svojim je profilima na društvenim mrežama podelila dve fotografije manekenke (29) koja nosi naočare iz njene linije za proleće/leto, ali reakcije koje je dobila sigurno nije očekivala.

Naime, javili su joj se ljuti roditelji kojima je "za oko zapela" supermršava manekenka, a ne naočare.

– Ova fotografija je razlog zbog kog moja već mršava ćerka misli da treba da jede manje – napisala je jedna od ljutitih majki dok su joj se ostali pridružili tvrdeći da bivša pop zvezda, koja je u deset godine postala uspešna dizajnerka, promoviše nezdravi izgled.

– Uopšte nisam primetila naočare. Model je u fokusu, nezdravo je mršava. Bekamova treba da se stidi jer promoviše poremećaje u ishrani. Njena mala ćerka ima više kilograma od tih modela. Sramota – uzrujano je napisala jedna od njenih pratilaca na Instagramu, dok je jedan otac dodao kako ne bi želeo da tu fotografiju vidi njegova tinejdžerka koja govori kako mora da smrša, a već je mršava.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter