Izvor:
16.01.2018 u 01:33
0

NIKADA SE NIJE OPORAVIO: Željko Samardžić o teškim životnim trenucima!

Svega nekoliko meseci po rođenju, preminuo je sin našeg poznatog pevača.

O teškim životnim trenucima slavni Željko Samardžić retko kada govori u javnosti. On je, smatra se, jedan od onih čija je pesma jača od bilo čega drugog.

"Igrali smo se mi loptom, košarku, ali je Željko uvek više voleo muziku. Ja mislim da je on majke pokupio tu žicu za pevanje. Bio je razmažen, jer su svi u kući disali za njega. Bio je srednji đak, odličan, vrlo dobar, ali se nije isticao.

On je imao osećaj za pesništvo. U muzičkoj školi je bio jedan od retkih muškaraca, mi smo ga zezali zbog toga, onda je počeo čak i da svira trubu", ispričao je njegov kum a zatim su prijatelji Željka Samardžića naveli:

"On je sasvim slučajno ranjen, leteli su meci. On je bio u jednom stanu, zapucale su granate i njega su nezgodno pogodile u leđa. Trebalo je u Ljubljanu da ide na kliniku da se operiše i tako je nastavio svojim putem. Fizičke posledice je imao, ali je Željko duhom previše jak da bi to ostavilo previše traga na njega.

Kad je izgubio sina, to mu je bio najteži dan u životu. Mislim da ga je muzika i izvela, ona mu je pomogla u mnogo čemu u životu, od njega je napravila gospodina".

Pevač nikada javno nije pričao o detaljima tragedije.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter