Izvor:
17.01.2018 u 17:47
0

RADA ŽELI DA SE UDA, ALI NE ŽELI DECU: Uprkos čudnoj tvrdnji, složićete se sa pevačicom!

Pevačica Rada Manojlović već duže vreme uživa u skladnoj romansi sa kolegom Harisom Berkovićem. Detalje svoje romanse nisu iznosili u javnost, a bilo je različitih priča o njihovom odnosu.

Istina je jedna – oni su i dalje zajedno, a ljubav je sve veća. Toliko da je Rada spremna da izgovori sudbonosno "da".

– Udaću se za Harisa, samo je pitanje datuma. Odavno se vidimo u bračnom statusu. Međutim, ne opterećujemo se razmišljanjima kada bi to moglo da se desi – kaže Manojlovićeva.

Ona je od Harisa starija devet godina. Iako se vidi u braku, decu ne priželjkuje iz jednog razloga.

– Najlakše je napraviti dete i roditi ga. Ali, šta posle? Smatram da svako pre upuštanja u roditeljstvo mora da bude svestan da je to obaveza koja čoveka potpuno okupira i tu nema mesta sebičluku kojem smo svi skloni. Nisam još spremna na takav korak niti da se u toj meri odreknem sebe – naglasila je Rada.

Izvor: Blic/Story
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter