Izvor:
23.01.2018 u 00:10
0

„IZGUBILA SAM NEŠTO NAJVREDNIJE“: Nadu Macuru ostavio dečko, a evo zašto je pukla veza!

Portparolka Hitne pomoći i jedna od najpoznatijih doktorki u Srbiji, Nada Macura prolazi kroz težak period u životu.

Ova dama je pre nekoliko nedelja raskinula sa svojim partnerom.

– Odnedavno sam ponovo sama. Doživela sam taj raskid kao poraz. Nisam uspela da očuvam nešto što je meni bilo vrlo bitno. Htela sam naš odnos da dovedem u normalu, ali umesto toga dogodio se raskid – rekla je Macura.

Privatni život je nešto što je dugo krila od javnosti, ali zbog ovog poteza je utučena i neutešna.

– Nije nikakav problem nastao. Klimavo je to bilo od početka. Jako je sveže i ne bih o tome baš mnogo da pričam. Prosto nije bilo to to. Nije bilo onako kako sam očekivala – iskrena je bila Nada.

Iako joj je kraj prošle godine doneo emotivni neuspeh, Nada se trudi da bude pozitivna i posvećena poslu u prvim danima ove godine.

– Život ide dalje. Nisam baš raspoložena zbog toga što više nemam muškarca pored sebe, ali nisam tužna – poverila nam se doktorka koja ne gubi nadu da će ponovo biti u ljubavi sa istim muškarcem:

– Nisam svojevoljno raskinula. Možda bih se sa tim čovekom i pomirila, ali ne zavisi od mene – iskrena je Nada.

Najpoznatija doktorka u Srbiji nedavno je pričala da ima problem da nađe pravog muškarca za sebe, što se pokazalo i na poslednjem primeru.

– U ličnom životu u svoju dušu i svoje srce se loše razumem. Znam da bi trebalo da spustim kriterijume, ali šta će muškarcu jaka i samostalna žena?! Poželjne su u svakom smislu rijaliti devojke. Vidim da je mnogo neudatih i razvedenih žena. Problem je što muškarci više gledaju atraktivne žene – požalila se Macura nedavno.

Izvor: Blic Puls
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter