Izvor:
26.01.2018 u 20:15
0

MILICA TODOROVIĆ OČAJNA: Atraktivna pevačica nezadovoljna viškom kilograma!

Pevačica je trenirala, bila na dijeti i odrekla se nikotina, ali vraćala se starim, lošim navikama

Milica Todorović pomirila se sa činjenicom da nikada neće smršati. U početku je paničila zbog toga, ali sada se navikla.

Koliko god pokušavala da smrša, ne ide joj od ruke. Pevačica je trenirala, bila na dijeti i odrekla se nikotina, ali vraćala se starim, lošim navikama. Jedini spas pronalazi u adekvatnoj garderobi, koja joj skriva višak kilograma.

Milicu smo nedavno zatekli na jednom događaju i pohvalili je da je smršala, ali ona nas je sasekla:

– Ma gde sam smršala! Jeste li vi ćoravi? Nikad deblja nisam bila! Čini vam se jer sam se dobro upakovala u ovaj kombinezon. Sreća, pa nosim crne stvari i ne primeti se (smeh). Pokušavala sam da vodim računa o ishrani, ali ne vredi. Čim krenem s nekim zdravijim režimom, to traje nekoliko dana i opet idem po starom. Šta ću kad volim da jedem. Sad sam se navikla na ovu kilažu.

Kurir
Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter