Izvor:
31.01.2018 u 03:08
0

BORI SE LAVOVSKI: Sestre i doktori u suzama, glumac vodi bitku protiv opake bolesti!

Nebojša Glogovac, koji se leči na Kliničkom centru Srbija od teške bolesti, nijednog trenutka, nijednim svojim gestom nije pokazao da se predao i lavovski se bori.

Zaposlenima na Institutu, kao ni pacijentima koji dele odeljenje sa njim, nijednog trenutka, niti jednim svojim gestom nije pokazao da se predao.

Sa druge strane, zaposleni uz Institutu, ostali su zatečeni činjenicom da se poznati glumac suočava sa bolešću, zbog koje je morao da bude hospitalizovan kod njih.

Naši izvori navode da neverica vlada i među lekarima i među sestrama, koje na hodnicima ne mogu da sakriju suze, prenose beogradski mediji.

Glumac je, kako je već pisano, pre dva dana napustio bolnicu i počeo sa lečenjem i da prima terapiju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter