Izvor:
31.01.2018 u 22:12
0

NOVI ESTRADNI RAT? Rada Manojlović otkrila kako se Seka Aleksić ophodi prema njoj!

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Rada Manojlović, nema problem da prizna da i nije u najsjajnijim odnosima sa kolegama.

Rada je nedavno izjavila da se na javnim događajima više obraduje novinarima nego kolegama, a povod za to joj daju verovatno nakon što neki od njih ne žele da joj se jave u prolazu.

Jedna od onih koleginica koja joj se ne javlja je i popularna pevačica Seka Aleksić o čemu je po prvi put otvoreno govorila:

– Ne postoji konkretan povod, možda joj tako samo dune. Ne bih rekla da ona to radi namerno, ali opet, ne razumem zašto se ponekad pozdravi sa mnom, a ponekad ne. Nikoga ne bih prozvala prva, desilo se da su me novinari pitali i da sam odgovorila, jer u poslednje vreme sve manje imam potrebu da ćutim – rekla je Rada, a na pitanje da li očekuje oštar odgovor od Seke, ona je dodala:

– Seka neće da komentariše "Zvezde Granda", jer je to ispod njenog nivoa – rekla je Rada Manojlović.

Izvor: Alo
Foto: Screenshot Youtube/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter