Izvor:
01.02.2018 u 00:19
0

PONOVO ZAJEDNO: Rasta i Ana oduševili javnost u Makedoniji!

Ana Nikolić i Rasta se pojavili zajedno u Skoplju i oduševili fanove!

Njih dvoje su još uvek jedan od najpopularnijih estradnih parova, a kako se stvari odvijaju, Ana Nikolić i Rasta će ostati zajedno.

Oni su za 16. februar zakazali koncert, a sinoć su organizovali susret sa svojim fanovima u jednom tržnom centru u Skoplju.

Obožavaoci su došli u velikom broju, a Ana u Rasta su za njih spremili zanimljiv program u koji je bio uključen i kratak nastup.

Tokom druženja, na svaki pomen imena Ane i Raste stotine mladih su urlali od oduševljenja, a pravi delirijum je nastao kada ih je Rasta upitao da li hoće nešto zajedno da otpevaju. Tinejdžeri su vriskom oduševljenja na to pristali, pa su horski sa Rastom otpevali pesmu "Slučajnost".

Izvor: IDJ World
Foto: Screenshot Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter