Izvor:
01.02.2018 u 21:24
0

„MNOGO MI JE ŽAO“: Tanja Savić se kaje jer se više ne druži sa koleginicom iz „Zvezda Granda“

Dve poznate pevačice, Tanja Savić i Milica Todorović, nekada su bile gotovo najbolje drugarice, još od Milicinog uspeha u Zvezdama Granda.

Budući da je Tanja nekoliko godina ranije takođe postigla veliki uspeh u Grandu, njih dve su postale i jako dobre drugarice, obzirom da postoji tolika sličnost među njima.

Ipak, drugarice su se razišle, a pisalo se i da su u svađi, odnosno da viče ne pričaju, a sada je Tanja otkrila o čemu se zapravo radi.

Meni je baš žao što se nas dve više ne družimo. Prosto su nam se putevi razišli. Ja sam se udala i rodila decu. Ona je bila jednom-dvaput kod mene i malo se poigrala sa decom. Posle se i ona zaljubila i otišla svojim putem. Šta da kažem, život je to – objasnila je Tanja.

– Žao mi je, ali kad nekoga voliš, onda ga voliš do kraja života i nebitno je da li se taj neko nije video sa tobom dve-tri ili deset godina. Za mene će Milica uvek biti kao onda kada sam je upoznala sa 14 godina – rekla je pevačica.

Izvor: IDJ World
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter