Izvor:
02.02.2018 u 02:04
0

PROGOVORILA O PRVOM BRAKU: Bivši svekar nije imao lepe reči za nju a evo kako mu je Emina odgovorila!

Emina Jahović je već deset godina u srećnom braku sa Mustafom Sandal, ali iza nje postoji još jedan brak o kom ona ne želi mnogo da govori.

Naime, Emina se prvi put udala za Aladina Đulovića sa 17 godina, ali je brak kratko trajao. Njen svekar se nedavno oglašavao javno i za pevačicu nije imao lepe reči.

Međutim, posle toga se i pevačica oglasila. Osvrnula se i na ovaj period svog života, a svojim izjavama iznenadila je mnoge.

"To je bila dečja veza, ljubavna, koja je bila ozvaničena. Bili smo deca… Ja sam imala 17 godina, on je imao 20. To bi se danas verovatno nazivalo vezom. Ali, pošto sam ja živela u Novom Pazaru, to se tako desilo. To je jedna lepa uspomena iz detinjstva, kao neke prve ljubavi, koja se desi i čovek ih jednostavno zaboravi", objasnila je Jahovićeva.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter