Izvor:
02.02.2018 u 15:13
0

SAGA LAZIĆ-SEVIĆ SE NASTAVLJA: Ana hoće pomirenje, tražila pomoć od Bekute!

Saga Lazić-Sević ne prestaje da intrigira javnost. Ana Sević želi da sve ostave iza sebe i da nastave tamo gde su stali.

S obzirom da je znala da je Darko tokom proteklog vikenda imao zajednički nastup sa Anom Bekutom u Švedskoj, Sevićeva je smislila kako da ubedi pevača da se vrati u zajednički stan.

Naime, kako nam bliski izvor Bekute prepričava, Ana je koleginici dva dana pred nastup sa Darkom slala poruke u kojima je molila da popriča sa njim kao iskusna žena čije mišljenje Darko uvažava i poštuje.

"Ana je tek sada shvatila da je Darko u stvari idealan muškarac za nju, da sa njim ima dete i da im je život bio idealan! Išla je gde je htela, radila šta je htela… S obzirom da se sudski još nisu razveli, Ana želi da se ona i Darko pomire. Često ga zove i šalje mu poruke, ali on nakon svega ne želi da joj se vrati. Nastoji da ostanu u super odnosima jer imaju ćerku, pa ne želi da se njih dvoje prepiru i prepucavaju", otkriva izvor.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter