Izvor:
04.02.2018 u 00:45
0

PLAŠIM SE DA IZGUBIM TELEFON: Poznata doktorka o seksu, golišavim fotografijama, jahtama i dopisivanju sa robijašem!

Nada Macura je otvorila dušu i iskreno ispričala zbog čega se razvela od svog supruga.

Naime, doktorka je otkrila iznenađujuće činjenice iz njihovog odnosa, a onda je odgovorila i na neka škakljiva pitanja.

"Ja sam sa njim imala i jahtu i skup automobil ali činilo mi se da je on to sve toliko obožavao i voleo više od mene. Moram vam reći kada je slojevito oblačenje u pitanju on je često nosio tange muške, meni to nije smetalo meni je to okej", počela je svoju priču Nada.

Macura je zatim otkrila da je dobijala razne ponude ali i da svašta čuva u svom telefonu, te se zbog toga plaši da ga ne izgubi.

"Mnogo mi pišu na društvenim mrežama. Evo neki dan mi je neki 21-godišnji mladić poslao sliku u gaćicama. Ma ima svašta. Dobijala sam pisma od jednog zatvorenika i svašta imam u telefonu i plašim se uvek da ga ne izgubim", iskrena je Nada.

Macura je zatim otkrila i vrlo intimne detalje iz svog života.

"Ne volim seks za jedno veče. Volim ja da se to ponovi više puta, a ja sam strastvenija od njih. Posle mene može samo pepeo da ostane", rekla je ona u jednoj emisiji.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter