Izvor:
04.02.2018 u 15:38
0

PRESEO JOJ ODMOR: Milica Pavlović kuburila sa zdravljem na Tajlandu!

Pevačici Milici Pavlović preseo je odmor u Tajlandu, gde se trenutno nalazi, zbog opekotina koje je dobila od sunca. Kako saznajemo, ona je juče zatražila pomoć u jednoj tamošnjoj bolnici, a prema preporuci lekara strogo joj je zabranjeno da se sunča.

Zbog alergije na sunce pevačica je morala da primi injekcije i tako će biti narednih sedam dana.

– Milica je odsela u vili koja je smeštena u prirodi, a nalazi se na samoj obali. Milica nije očekivala da je sunce toliko jako pa se nije čuvala iako ima jako svetao ten. Ona se odmarala ispod nekog drveća i mislila da je to dovoljno da ne izgori, da je krošnjama zaštićena. Da stvar bude gora, ona je u jednom trenutku i zaspala. Kada se probudila uskočila je u vodu, a nakon sat vremena počela je da oseća bol na koži. U tom trenutku je videla plikove koji su joj prekrili telo. Pokušala je sa hladnim oblogama da sanira problem, ali je ubrzo dobila i temperaturu – kaže izvor blizak pevačici.

Milica nije uspela da spusti temperaturu zbog čega su je hitno prebacili u jednu bolnicu, koja je od hotela udaljena čak trideset kilometara.

– Koliko sam shvatio, oni su odmah počeli sa terapijom jer Milica nije imala predstavu da je alergična na sunce. U bolnici su joj prvo dali da popije veliku količinu kalcijuma, a potom su joj dali injekcije kortikosteroida. Istog trenutka su je priključili i na infuziju i dali joj lekove za spuštanje temperature. Bojali su se da zbog opekotina i plikova ne dobije infekciju, ali na sreću, sve je prošlo bez većih poslednica. Te injekcije koje je dobijala su jako skupe, a pošto je zaboravila da ponese karticu sa zdravstvenim osiguranjem, morala je da plati skoro 700 dolara po jednoj ampuli – objašnjava izvor.

Pevačica kaže da je temperatura prošla, te joj odmor nije propao.

– Sada sam dobro. Bez obzira na probleme, odmor se nastavlja i nije mi pokvaren. Bitno je da je najgore prošlo, a da se sada super osećam – navela je Milica u SMS poruci.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/milicapavlovicprviprofil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter