Izvor:
04.02.2018 u 22:31
0

OTKRIVENA: Severina prevarila i sud i bivšeg partnera!

Na dan kada je ročište bilo zakazano i kada se trebala pojaviti na sudu, Severina je viđena ispred zgrade u kojoj stanuje, a tvrdila da ide na poslovni put.

Severina Kojić opravdala je svoj izostanak 1. februara sudu u Zagrebu unapred dogovorenim poslovima u inostranstvu. Međutim, na dan kada je ročište bilo zakazano pevačica je viđena uspred zgrade u kojoj živi.

Istina je da je Severina tražila da se predmetno ročište odgodi na drugi termin. Razlog tome su njene obveze koje je sud uvažio. Ne postoji nikakav drugi razlog – objasnio je tada menadžer pevačice Tomislav Petrović.

Našminkana kao za nastup i sa sveže uvijenim loknama Seve je u poslepodnevnim satima izašla iz stana u jednoj ruci noseći svoju torbu, a u drugoj vreću sa smećem.

Za to je vreme njen suprug, Igor Kojić, u auto svoje supruge stavio je veliku kutiju nakon čega su se uputili u nepoznatom smeru.

Severina je trebala da pojavi na ročištu kao svjdok postupka u kom njen bivši partner tuži Tomislava Petrovića za klevetu.

Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter