Izvor:
14.02.2018 u 17:42
0

OTVORENO O ZABRANJENIM TEMAMA: Milica Todorović o razvodu, seksu za jednu noć i drogi!

Pevačica Milica Todorović priznala je da životne probleme rešava uz pomoć stručnog lica.

Naime, pevačica je progovorila o razvodu, legalizaciji droge, ali i seksu za jednu noć. Kako kaže, iako nije udata, najgore je biti u lošem braku.

"Nije sramota razvesti se. Sigurno postoje ljudi kojima to teško pada zbog osude okoline, ali bolje je razvesti se i ostati normalan, nego biti u lošem braku", kaže pevačica i dodaje da je, iako je to kod nas sramota, redovna kod psihijatra.

"Kod nas je još sramota ići kod psihijatra. Mene nije. Idem kod dva psihoterapeuta i jednog psihijatra". Na pitanje da li je za legalizaciju droge, lepa pevačica kaže da je to loša ideja.

"Nisam za legalizaciju lakih droga. Kada bi se to legalizovalo u Srbiji, svi bi bili žešći narkomani", smatra Milica, ipak, kako kaže, seks na jednu noć odobrava.

"Stvar izbora. Ko voli, nek radi, ali svakako ne osuđujem ljude koji vole taj vid zabave".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter