Izvor:
17.02.2018 u 19:09
0

LUKSUZNO VENČANJE: Sprema se veliko slavlje, Brena i Boba ne žale para!

Filip Živojinović zaprosio je svoju devojku Aleksandru Prijović dijamantskim prstenom usred Majamija. Pevačica se brzo pohvalila na društvenim mrežama, a evo kako se sve dogodilo i šta se dalje sprema.

Naime, Filip je odlučio da prosidba bude daleko od porodice i medija, ali se pevačica pohvalila samo nekoliko minuta nakon što je verena. Očigledno toliku sreću nije mogla da sakrije.

"Filip je još u Beogradu znao da će je veriti i sve je spremio i planirao. Romantično veče je iskoristio da Aleksandru pita pristaje li da se uda za njega. Nisu izostali osmesi, zagrljaji i suze, a odmah nakon što je izgovorila "da", pevačica i Živojinović su obavestili svoju porodicu da se uskoro spreme za svadbu i veselje koje će biti veliko i raskošno", priča naš izvor blizak porodici Živojinović.

"Boba, ali i Brena za svog najstarijeg sina žele da naprave veliku svadbu koja će se pamtiti i o kojoj će se pričati. Ne žele da štede ni dinara i odmah su im rekli da je budžet njihova briga i da mladenci ne treba da se opterećuju o detaljima, već da se opuste i uživaju u pripremama. Zbog prirode Aleksandrinog posla ostalo je da se precizira tačan datum, ali svi bi voleli da svadba bude što pre", dodaje izvor.

Takođe, poznato je da Brena ne odvaja Filipa od svoja dva sina Stefana i Viktora i da će se potruditi da se maksimalno uključi u pripreme da bi ispunila sve želje mladog para.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine i vrlo brzo su medijima priznali da su u vezi i da je to bila ljubav na prvi pogled. Pre toga je pevačica bila u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom dok je Filip važio za zavodnika i godinama bio u vezi sa najlepšim manekenkama, ali glumicama naše javne scene.

Krajem prošle godine Aleksandra Prijović je za medije izjavila kako se nada da će se ove godine udati sa Filipa Živojinovića.

"Iskreno, nadam se da će u narednoj godini naša veza preći na viši nivo. Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. Mi smo u vezi dve godine, divno se slažemo i dobro funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo i stupili u brak", rekla je pre više od dva meseca pevačica.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter