Izvor:
18.02.2018 u 17:54
0

PRELOMIO: Petar Strugar se vratio bivšoj ljubavi!

Glumac Petar Strugar, koji se u novembru 2015. razveo od koleginice Ivane Nikolić, vratio se staroj ljubavi.

Naime, on se nedavno pomirio s bivšom devojkom, s kojom je već bio nekoliko meseci u vezi nakon razlaza od supruge. Zaljubljeni par često šeta po Vračaru i retko kad se mogu videti odvojeno. Društvo im najčešće pravi Petrov kućni ljubimac Beta, za kojeg i sam često voli da kaže da mu je, pored sina jedinca, veoma važno biće u životu.

Inače, Petar i njegova izabranica pomirili su se krajem prošle godine. Ljudi bliski umetniku kažu da je Stugar posle dužeg perioda ponovo baš zaljubljen, srećan i ispunjen. Sa svojom izabranicom se veoma lepo slaže i sve slobodno vreme koje mu ostane kad nije na probama za novu predstavu "Boje šteka" provodi u njenom društvu.

Pošto glumac ne voli previše da priča o privatnom životu, u retkim izjavama nikada nije skrivao da je romantična duša.

– Jedino u šta verujem jeste da svako od nas mora sebe celog da posveti onom u šta veruje, pa možda na kraju od svega i ispadne neka bajka. Ja sam nepopravljivi romantik i optimista. Smatram da svi negde tražimo ljubav, jer je lepo i prirodno imati kraj sebe osobu koja vam odgovara i čini vas ispunjenim – rekao je jednom prilikom Petar.

Izvor: Story
Foto: Instagram/p_strugar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter