Izvor:
12.03.2018 u 22:21
0

KUM I ALEKSANDRA OTKRILI SVE: Evo šta se sprema za svadbu Prijovićeve i Filipa!

Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića zakazana je za jun, a svako malo se pojavljuju novi detalji u vezi sa ovim venčanjem.

Gostujući u jednoj emisiji, Aleksandra i njen kum Aco Pejović, otkrili su još informacija.

– Biće to vesela svadba, jer će biti mnogo kolega, svi će se dohvatiti mikrofona i to će biti veselo. I zašto da i mlada ne zapeva? Biće više od 500 gostiju – rekao je Pejović, a pevačica je potvrdila i dodala da su pripreme još u toku.

– Zakazali smo prostor, bili smo i u crkvi, zakazali smo i tamo datum. Probala sam jednu-dve venčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomaže moja mama, Filipova mama Zorica. Naravno, konsultovaću se i sa Brenom i sa kumom – rekla je buduća mlada.

Pejović je priznao da mu je zadovoljstvo što će biti svedok ljubavi budućih mladenaca.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter