Izvor:
14.03.2018 u 03:50
0

MARINA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Evo šta kažeo o borbi sa teškom bolešću!

Odlazak Marine Tucaković na lečenje na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije potresao je celu domaću estradu, budući da je sa većinom poznatih pevača u i te kako dobrim odnosima jer je napisala neke od najboljih pesama u njihovim karijerama.

Svi oni su joj javno pružili podršku, a Tucakovićeva, koja je puštena na kućno lečenje, dala je kratku izjavu o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

– Nisam još dobro, ali ne razmišljam o tome. Ne opterećujem se, videćemo, pozitivna sam i dalje, naravno. Kolege su mi uputile veliku podršku, i to je uvek dobrodošlo, jer kada vam neko želi dobro, to vam svakako ide u prilog. Što se tiče lekara i osoblja sa Instituta, imam izuzetno dobro iskustvo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter