Izvor:
15.03.2018 u 18:31
0

NIKO NIJE ZNAO DA SU TOLIKO BLISKI: Pejović otkrio zašto će baš on biti Prijovićki kum na venčanju!

Od kada je objavljeno da će se atraktivna folk zvezda Aleksandra Prijović zakleti na večnu vernost svom vereniku Filipu živojinoviću, sve oči su uprte u buduće mladence.

Uveliko se spekulise o tome ko će se naći na spisku zvanica, kakvu će venčanicu Aleksandra nositi, a mnogo se priča i o izboru kumova koje su mladenci odabrali.

Naime, Filip je odlučio da mu kum bude dugogodišnji prijatelj, košarkaški as Miloš Teodosić, dok je Aleksandra za kuma izbarala kolegu Acu Pejovića.

Pejović je prvi put otkrio zašto je baš on dobio tu čast da bude kum.

Video sam ih zajedno kad su bili tek deset dana u vezi. Prišao sam im i rekao da je to-to, na šta mi je Filip odgovorio: "Beži, bre, tek smo se smuvali!". Oni su mi u šali rekli da ako to bude to da ću im ja biti kum. Posle toga nam je u šali ostalo to da me zovu "kume" i eto sad ću to biti zaista – rekao je Aco.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter