Izvor:
15.03.2018 u 19:19
0

NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Ovo je bio momenat kada je Dara odlučila da pozove Jelenu Karleušu i pomiri se s njom!

Pevačica Dara Bubamara izgladila je odnose sa koleginicom Jelenom Karleušom i ne krije koliko joj je drago što je došlo do pomirenja, što se do skoro smatralo potpuno nemogućim za dogoditi!

Sada, Dara je otkrila u kojem trenutku je shvatila da treba da pozove Jelenu i da izgladi odnose koji su godinama unazad bili izuzetno loši.

– Nas dve nismo pričale, a onda, jednog dana, kad sam bila psihički loše, u krevetu sa temperaturom 40 i priključena na infuziju, upalim TV i vidim nju koja me podržava i hvali. Kao da joj je Bog šapnuo šta treba da kaže. Pokazala je da nema komplekse, ispala je pravi car i podigla me je iz kreveta – otkrila je Dara.

Izvor: Telegraf/Svet
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter