Izvor:
04.04.2018 u 16:58
0

NIKA HIT NA INTERNETU: Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića ne voli da gubi u kartama! (FOTO)

Pevačica često postavlja snimke i citira svoju mlađu mezimicu na društvenim mrežama. Jelena je juče na Tviteru objavila nekoliko klipova na kojima Nika igra karte s Duškom u Istanbulu

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića Nika postala je internet senzacija, a društvene mreže ponovo su se usijale snimkom na kome se ona ljuti što gubi od tate u kartama!

Pevačica često postavlja snimke i citira svoju mlađu mezimicu na društvenim mrežama. Jelena je juče na Tviteru objavila nekoliko klipova na kojima Nika igra karte s Duškom u Istanbulu.

S obzirom na to da je fudbaler sve vreme pobeđivao ćerku, devojčica se rastužila. Iako je pokušala da poraz podnese stoički, Nika nije izdržala, već je pred početak poslednje partije ljutito ustala i odjurila u svoju sobu. Duško je najpre bio šokiran ćerkinim ponašanjem, ali se na snimku jasno čuje da je i njemu i Jeleni sve ovo simpatično.

Podsetimo, prošlogodišnji uskršnji snimak koji je Jelena postavila na Instagram zapalio je internet. Nika i Duško su se takmičili čije jaje je jače, a pošto je devojčica izgubila, počela je da plače. Suze razočaranja je pokušao da obriše Duško, ali to mu nije pošlo za rukom jer je Nika nastavila da plače.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter