Izvor:
05.04.2018 u 16:25
0

PORED DVE DIPLOME PRIPREMA NAUČNI RAD: Adil otkrio ko je zaslužan za svaki njegov uspeh!

Adil Maksutović je ispričao kako je došlo do toga da završi dva fakulteta i master prava, kao i da privodi kraju svoj naučni rad koji će predstaviti na Ohridu.

Adil je prvo upisao ETF, ali odustao je od elektro-tehnike. Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava.

– Davao sam časove matiša i tako sam zarađivao đeparac – otrkio je pevač.

– Za estradu je oduvek bilo da znaš da pevaš, nisam za to da ima osnovnu školu, potrebno je makar srednju. Važno je da to što kažeš sutra se ne postidiš. Treba da se zna da si ti uzor, svojoj porodici, sinu, ćerku – otrkio je pevač.

– Ako je ceo moj život je za primer, a zaista je tako. Nemam nijedan prekršaj saobraćajni, a kamoli neki krivični. Prosto, toliko sam radio na sebi. Ja nisam zaslužio to što se meni desilo, ali opet kažem – što te ne slomi, ojača te. idemo dalje – rekao je Adil.

– Završio sam 6. beogradsku gimnaziju, bio sam i u srednjoj odličan đak, imao sam sve petice. Potičem iz radničke porodice i moji su sve što su zarađivali ulagali u naše obrazovanje, da sestra, brat i ja budemo dobri ljudi. Ja sam pre svega osećao da sam dužan roditeljima da završim neki fakultet. Upisao sam elektrotehniku, bio sam na budžetu, u tom nekom smislu prvi je povod bio da ispoštujem kevu i ćaleta – rekao je Adil.

– Kada sam video, pošto sam i pevao, video da to neće ići, odustao sam od toga i završio sam Kriminalističku akademiju i sad je možemo da je okačimo na zid i da mama bude ponosna. Završio sam prava posle… – otkrio je Adil.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter