Izvor:
07.04.2018 u 21:33
0

NEVOLJE: Sin Šona Pena uhapšen zbog droge!

Sin bivših supružnika glumca Šona Pena i Robin Rajt, Hoper Džek i njegova devojka Uma fon Vitkamp, uhapšeni su u Nebrasci. Policajac je zaustavio Hopera i prijateljicu Umu jer nisu uključili žmigavac prilikom skretanja rekao je izvor iz policije za američki portal TMZ.

U autu su imali 14 grama marihuane, tri grama gljiva i četiri amfetamina, tablete koje se dobijaju na recept zbog poremećaja koncentracije i hiperaktivnosti, a izazivaju euforiju.

– Policija ih je uhapsila zbog saobraćajnog prekršaja i primetila njihovo čudno ponašanje. Posumnjali su da su uzimali droge i odlučio da prekontrolišu njihov automobil – ispričao je izvor.

Kaže da su Hopera optužili zbog posedovanja marihuane, a Umu za amfetamine, dok se oboje trete za gljive. Mladi Hoper koji se takođe bavi glumom, kaže da mu je upravo otac pomogao da se reši problema zavisnosti od droge.

– Bio sam u vrlo lošem stanju. Svašta sam uzimao. Otišao sam na odvikavanje, jer sam se probudio u bolnici i tata mi je rekao: “Izaberi bolnicu ili klupu na autobuskoj stanici”. Našalio sam se kako želim samo krevet – rekao je Hoper svojevremeno.

Hoper se počeo drogirati nakon razvoda svojih roditelja 2010. godine, a objasnio je da je zahvalan ocu što ga je izvukao iz toga i priznaje da je to bio najgori period u njegovom životu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter