Izvor:
20.04.2018 u 03:40
0

PEVAČICA NAPRAVILA POMETNJU: Zbog Milice Pavlović nastao HAOS u pozorištu! (foto)

Pop zvezda Milica Pavlović pojavila se sinoć u "Beogradskom dramskom pozorištu" zajedno sa prijateljicom Draganom Mićalović. Njih dve su došle kako bi uživale u predstavi "Moj deda je aut", mladog autora Dušana Jankovića. U pitanju je komad koji prati porodičnu priču o tabu temama i ispitivanju granica razumevanja.

Kada je glumac Milorad Miki Damjanović video Milicu u prvom redu, on je prilagodio predstavu, pa ju je prozvao pred svima.

Zamisli da ja obučem cipele i počnem da pevam pesme Milice Pavlović? – upitao je glumac svoju koleginicu, a na njeno pitanje o čemu priča, on je samo dodao:

Pa to je naša najbolja pevačice! Ona je top riba – odgovorio joj je glumac i dobio aplauz.

Atraktivna muzička zvedza je rekla:

Zaista sam oduševljena predstavom! Uspeli su da ispričaju veoma zanimljivu i komplikovanu životnu priču, ali na jedan komičan i zabavan način. Primetila sam da je publika napustila nasmejana pozorište. Glumačka postava je sjajna, ja sam Mikija prvi put gledala u nekoj predstavi i oduševio me je, a moram da priznam i da sam se veoma iznenadila kada su u sred predstave pomenuli i mene. Prvo sam se zbunila, a onda sam počela da se smejem… Malo su me i posramili, ali im se zahvaljujem na tako lepom gestu – rekla je Milica

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter