parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

PEVAČICA NAPRAVILA POMETNJU: Zbog Milice Pavlović nastao HAOS u pozorištu! (foto)

Pop zvezda Milica Pavlović pojavila se sinoć u "Beogradskom dramskom pozorištu" zajedno sa prijateljicom Draganom Mićalović. Njih dve su došle kako bi uživale u predstavi "Moj deda je aut", mladog autora Dušana Jankovića. U pitanju je komad koji prati porodičnu priču o tabu temama i ispitivanju granica razumevanja.

Kada je glumac Milorad Miki Damjanović video Milicu u prvom redu, on je prilagodio predstavu, pa ju je prozvao pred svima.

- Zamisli da ja obučem cipele i počnem da pevam pesme Milice Pavlović? - upitao je glumac svoju koleginicu, a na njeno pitanje o čemu priča, on je samo dodao:

- Pa to je naša najbolja pevačice! Ona je top riba - odgovorio joj je glumac i dobio aplauz.

 Atraktivna muzička zvedza je rekla:

- Zaista sam oduševljena predstavom! Uspeli su da ispričaju veoma zanimljivu i komplikovanu životnu priču, ali na jedan komičan i zabavan način. Primetila sam da je publika napustila nasmejana pozorište. Glumačka postava je sjajna, ja sam Mikija prvi put gledala u nekoj predstavi i oduševio me je, a moram da priznam i da sam se veoma iznenadila kada su u sred predstave pomenuli i mene. Prvo sam se zbunila, a onda sam počela da se smejem... Malo su me i posramili, ali im se zahvaljujem na tako lepom gestu - rekla je Milica

 

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost