Izvor:
24.04.2018 u 16:45
0

LUKA I NATAŠA NA SUDU: Lazukić neprepoznatljiv davao iskaz sat vremena, Nataša sa armijom advokata!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić danas daju iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu po pevačicinoj prijavi da ju je suprug brutalno pretukao.

Pet minuta pre 10 časova, kada treba da da svoj iskaz, stigao je Luka Lazukić, u pratnji advokata, koji je na pitanje da li se plaši, ćutao i bez reči ušao u sud. I na pitanje da li je angažovao obezbeđenje jer se boji oca Nataše Bekvalac, nije želeo da odgovori. Lazukić se već sat vremena nalazi u zgradi Prvog osnovnog tužilaštva.

Nataša Bekvalac je sa timom advokata krenula sa Dedinja u Prvo osnovno tužilaštvo, gde treba da da iskaz. Ekipa prati kolonu u kojoj se nalazi pevačica do tužilaštva.

Ispred Tužilaštva nalazi se veliki broj novinara i televizijskih ekipa i za saslušanje vlada veliko interesovanje medija.

Bekvalčeva i Lazukić odvojeno će dati iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu o nasilju koje se dogodilo pre deset dana, a osim njih biće saslušana i dadilja, koja će izjavu dati u svojstvu svedoka.

Prvi će pred tužioca izaći Lazukić u deset časova, pola sata kasnije Nataša, dok će bebisiterka iskaz dati u 11 sati.

Inače, Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter