Izvor:
26.04.2018 u 16:14
0

Ko je bio uverljiviji? Evo šta su Nataša i Luka izjavili u Tužilaštvu!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u utorak po nekoliko sati davali iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu na Novom Beogradu, a ovo su najinteresantniji delovi njihovih svedočenja

Nataša Bekvalac

Odvojio me od porodice
– Ubrzo su krenula psihička maltretiranja, koja su se ogledala u sledećem: ponižavao je sve moje prijatelje, tako da sam ja ubrzo izgubila kontakt i sa prijateljima i sa porodicom.

Uzela prezime iz straha
– Ja sam na venčanju uzela njegovo prezime, jer sam mislila da će to da umiri njegov ego i da će sama trudnoća da umiri sve nesuglasice.

Prepiske sa drugim ženama
– Na Vajberu sam pronašla komunikaciju sa ženskom osobom. Bilo je puno njenih slika sa plaže u kupaćem kostimu, a slao je i on njoj svoje slike. Pročitala sam poruku: "Nedostaješ mi, da li je moguće da si ti tako nestvaran. Jedva čekam da dođeš u Zagreb". Takođe, videla sam SMS poruku: "Ćeš mi daš i srce", taj broj je odgovorio "Ću ti dam". Pronašla sam dopisivanje i sa jednom lepom devojkom koja je di-džej.

"Mama ti je kurva"
– Tu noć mi je rekao: "Kurvetino jedna! Ko je tebe dovezao kući večeras i ko te je je*ao večeras?" Tada sam mu rekla: "Mama ti je kurva". Tada me je udario pesnicom u glavu u levi deo obraza, zatvorenom šakom. Od tog udarca sam pala na trosed koji se odgurnuo i stropoštala sam se na pod. On je bio iza mene, uhvatio me za kosu sa moje leve strane i svuda po glavi me je udarao pesnicom.

Dadilja ga se plašila
– Jovana (dadilja) mi je rekla: "Vi morate odmah ići kod lekara, na šta to ličite", a ja sam joj rekla da me je Luka pretukao. Ona ga se inače plašila.

Hteo je još dece
– Rekao je da sam najbolja majka na svetu, da sam divna kada sam trudna i hteo je odmah da pravimo drugo dete.

Htela sam da mu budem majka
– Njemu sam činila sve. I kada mi kaže donesi mi čašu vode, koja je na stolom, a ja sam u drugoj prostoriji, ja mu donesem. To sam činila jer sam ga obožavala. I dalje ga obožavam, ali ja ne mogu da živim sa njim. Čak sam i od moje dadilje doživela komentar: "Zašto se toliko ponižavate?" Želela sam da mu ugodim, pošto mi je rekao da je bio odbačen od majke, želela sam da mu budem porodica.

Ne želim da ide u zatvor
– Pridružujem se krivičnom gonjenju i dodajem da ne želim da on ide u zatvor.

Našla sam mu dijagnozu
– Pronašla sam dokumentaciju iz 2015. godine, izveštaj iz ordinacije, gde piše da je on depresivan, nemaran, anksiozan, ima strahove i da je ljubomoran.

Luka Lazukić:

Isekla se nožem
– Nataša je imala ispade. Jednom je konstatovala da nije dobra majka i da nikome ne valja, otišla je u kuhinju i uzela kuhinjski nož kojim se zasekla. Ja sam taj nož od nje sklonio. Video sam krv, pitao sam je da li hoće kod lekara, rekla je da neće, ali je histeriju nastavila tako što je mene udarala po glavi i telu. O tome može da posvedoči i pomoćnica Mira, koja joj je donela gazu da joj se rana previje.

Išla na terapiju
– Ja imam saznanja da je moja supruga išla kod psihoterapeuta, kao i na grupne terapije, i to u vreme našeg braka i pre našeg braka.

Ne smem nigde sam
– Ja sam trenutno vrlo uplašen jer mi je prećeno od strane oca moje supruge i to na Javnom servisu direktno, smrću. Smatram da je atmosfera takva da ja mogu da nastradam i da od ovoga što se desilo imam ozbiljne posledice. Ne idem nigde sam, dovoze me i odvoze prijatelji.

informer.rs
Foto: instagram/bekvalceva, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter