Izvor:
28.04.2018 u 19:15
0

BORBA ZA ŽIVOT: Sinan Sakić mora hitno na transplantaciju jetre, porodica prolazi kroz pakao!

Folk zvezda Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su lekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre.

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje te da će morati na transplantaciju jetre. Sinan je juče primljen na preglede i stavljen je na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.

"Svi lekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo vrhunske stručnjake iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rešenje, tako da je Sinan sada primljen i u bolnici će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo. Želal bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli
i prolazimo, obaveštavaću vas sve o daljem razvoju kako budem imala nove informacije
", rekla je Sinanova supruga Sabina.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter